Thursday, November 27, 2014

Apple anunta ca nu va lansa niciodata un smartphone ieftin

Compania americana nu are de gand sa concureze cu telefoanele mai ieftine pe Android. Cei de la Apple nu au de gand sa lanseze vreun iPhone ieftin sau vreun Mac la pret mic. Seful executiv de la departamentul de marketing al companiei, Greg Josiak, a dezvaluit acest lucru la conferinta Code/Mobile din California.
apple-anunta-ca-nu-va-lansa-niciodata-un-smartphone-ieftin_size1
Joswiak sustine ca Apple se concentreaza pe lansarea device-urilor premium. "Vorbeam despre unele greseli pe care Apple le-a facut in anii 90 si una dintre ele este faptul ca am incercat sa facem produse ieftine in loc sa ne concentram pe producerea unei experiente mai bune. Daca faci o greseala o data in viata, nu o mai faci si a doua oara.

Telul nostru este sa oferim cele mai bune produse si cea mai buna experienta. Consideram ca daca oferim asta, va exista mereu o piata sanatoasa. Si o piata sanatoasa nu inseamna ca trebuie sa fii lider", a spus Joswiak. Aceasta declaratie vine sa distruga zvonurile care vorbeau despre lansarea unui smartphone mai ieftin.

1 comment:

  1. Cele mai avansate modele iPhone de pana acum, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, sunt disponibile deja in magazinele online eMAG si evoMAG. Dar si in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom, fostul Cosmote. Cele doua modele iPhone se vand deja la preturi de la 3900 de lei, insa la anumite abonamente sunt gratis (dar ce abonamente ...) http://timez.ro/care-sunt-preturile-iphone6s-la-emag-appleshop-orange-vodafone-si-telekom-cu-si-fara-abonament/

    ReplyDelete