Monday, September 22, 2014

iPhone 6 Plus se îndoaie în buzunarele utilizatorilor; un test video confirmă acest lucru

maxresdefault(4)

Spre deosebire de anii precedenți, Apple a decis că acum este vremea pentru lansarea unor terminale mobile cu diagonale mari, fanii companiei americane având la dispoziție atât un iPhone 6 de 4.7 inch, cât și un iPhone 6 Plus, terminal de tip phablet ce ne încântă printr-un display de 5.5 inch.

Cu toate că platforma de socializare YouTube ne pune la dispoziție fel și fel de teste de rezistență cu device-urile în cauză, se pare că mai există un lucru ce nu a ieșit la iveală până acum câteva zile, și anume faptul că numeroși utilizatori au semnalat că modelul iPhone 6 Plus se îndoaie destul de ușor în buzunarele pantalonilor.Pentru a demonstra acest lucru, canalul de YouTube UnboxTeraphy ne-a pregătit un test video prin care vedem cum iPhone 6 Plus se îndoaie. Printre motivele care contribuie la un astfel de comportament din partea telefonului se numără în principalal materialul metalic foarte subțire de pe spate.

Totodată, alte lucruri care ar putea sta în spatele acestui defect adus de iPhone 6 Plus sunt mărimea sa, cât și grosimea foarte redusă, elemente ce nu oferă o rezistență la fel de mare ca cea a modelelor precedente.<

No comments:

Post a Comment